maandag, november 13, 2006

Dutchvlog Tutorial Nr14 - Rss 2.0 Feed ophalen


Clickom video te starten

Het is leuk genoeg om video op je weblog te publiceren maar vloggen gaat verder. Het probleem is - hoe kunnen mensen jou werk terug vinden in het oceaan van video dat tegenwoordig dagelijks op internet verschijnt?

Er zijn een toenemende aantal directories - waaronder iTunes, FireAnt - waarin je jou vlog kan laten opnemen in een door jouw gekozen categorie…..mits jou vlog een feedadres heeft!

Bovendien als je een RSS Feed hebt kunnen mensen die jou vlog op internet hebben gevonden zich meteen eenvoudig abonneren. Op een vlog zie je vaak zogenaamd RSS subscribe knopjes.

Een RSS 2.0 Feed met enclosures klinkt extreem geeky… en dat is het ook onderwater maar daar hoeven wij niets van te weten. Wij moeten alleen weten wat wij ermee kunnen en hoe wij het kunnen gebruiken. En laten we wel wezen….als je tegen je vrienden zegt dat je er eentje hebt zullen zij er niets van begrijpen…..maar het klinkt wel stoer.

Wij gaan in dit tutorial bij FeedBurner click voor click door het proces van het ophalen van jou feed en gaan zorgen dat je eerste RSS knop trots en duidelijk in de sidebar van je vlog verschijnt.


1 Comments:

Blogger Shara said...

Hi DutchVlog.nl, yesterday I visited no fax payday loan. maybe you will found some good the artilce site.
see you again, DutchVlog.nl

8:41 p.m.  

Een reactie posten

<< Home