zaterdag, oktober 14, 2006

Dutchvlog Tutorial - 01 - Intro + Turbo TourClick om video te starten

Welkome bij de Dutchvlog Tutorials. Bij Dutchvlog vindt je alles wat je wil weten over video-webloggen (vloggen) eenvoudig uitgelegd in gratis video-tutorials. En als het goed is hoeft vloggen jou ook geen cent te kosten. Alleen een creatieve inspanning.
Voor een snel overzicht van wat je hier kunt verwachten kan je het beste de video-tutorial nr. 1 - Intro + Turbo Tour bekijken. In slechts 8 minuten zie je dan waar het om gaat.

De Dutchvlog Tutorials begeleiden je click voor click door het gehele proces van het opzetten van je video-weblog; inclusief alles over het maken van een video montage in Movie Maker - Tutorial nr2 t/m nr9; tot het opzetten van je gratis Blogger account tot het branden van je gratis RSS Feedburner feedadres.; hoe je iTunes en FireAnt kan gebruiken en hoe je jouw eigen clips, en die van andere vloggers kan downloaden naar je video-iPod. En als er ondertussen andere spannend innovatieve nieuwtjes verschijnen krijg je die onmiddellijk te zien.

Bij de website van Dutchvlog - www.dutchvlog.nl - zijn de tutorials ook verzameld en daar vindt je ook nog veel meer achtergrond informatie en veel bekeken vlogs van over de hele wereld. Je kan ook de video-weblog van Dutchvlog bezoeken bij blogger op dit adres -- www.dutchvlog.blogspot.com
dan zie je meteen wat je met een video-weblog kan doen.
Om een tutorial over een bepaalde onderwerp te vinden kan je clicken op een van links in de sidebar hiernaast.

Als je al iTunes of FireAnt gebruikt als nieuws aggregator (nieuws verzamelaar) kan je meteen gratis de nieuwste video's ontvangen zodra ze verschijnen. "Subscribe to my RSS feed" door te clicken op de feed tekentje in de sidebar en het adres in je aggregator te plakken.

De Dutchvlog Tutorials zijn ook beschikbaar in video-iPod formaat. Dus je kan ze ook bekijken als je "on the go" bent. De link is altijd te vinden onderaan de tutorial post.